Az EFI programjai voltak az elmúlt héten

Június 23.-án a Monori Gondozási Központban tartottunk interaktív foglalkozást az időseknek. A beszélgetés során a közelgő hőség, kánikula hatásainak átvészeléséhez, kivédéséhez adtunk az időseknek tanácsokat.

Interaktív beszélgetés keretében gyűjtöttük össze azokat az ötleteket, amely segítik a nagy meleg elviselését, kiemelt figyelmet fordítva a folyadékfogyasztás fontosságára, a test hűtésére, a helyes gyógyszerszedésre. Az idősen nagyon aktívak voltak élvezeték a közös kommunikációt, és kifejezték azon igényüket, hogy várják a következő találkozást.

Június 25-én szombaton a „Közös út” Cukorbeteg egyesülethez látogattunk el. A szokásos szűrések mellett az egyesület tagjai előadást hallgathattak meg az rovarcsípés okozta egészségügyi problémákról.

Az EFI munkatársa felhívta a figyelmet a közelgő kánikulára, és több hasznos tanáccsal próbált segítséget nyújtani a krónikus betegeknek, hogyan vészeljék át a nagy meleget, valamint a Hartmann Hungary Kft. munkatársától hallhattak előadást a diabeteszes láb problémáinak kezeléséről.

A nagy érdeklődésre tekintettel folytattuk az InBody mérést, és az életmód tanácsadást, így szeptemberben ezt programot tovább folytatjuk. Kellemes és hasznos délutánt töltöttünk el együtt.

Scroll to Top