Csatlakozás az Aqua Challenge programhoz

Kedves Olvasóink! Kedves EFI Követők!

Indul az Aqua Challenge! ?  Csatlakozzunk a kihíváshoz!! ?

2021. október 1-től az OGYÉI 30 napos vízivás kihívást hirdet meg Aqua Challenge néven, amely jó lehetőség arra, hogy bárki megtapasztalja: egyetlen apró változtatással, pl. tudatos folyadékbevitellel is nagy lépést tehetünk az egészségesebb életmód felé. Az Aqua Challenge hónap során az önkéntes résztvevők kizárólag vízzel pótolhatják folyadékszükségletüket.

A kihívás célja, hogy felhívjk a figyelmet a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás fontosságára.

A kihívás teljesítése erőt, lendületet adhat további, az egészség megőrzését támogató terveink megvalósításához.

Hogy a kihívást minél többen sikeresen teljesítsék, az Élj könnyebben! –https://www.facebook.com/merokanal.hu/ minden nap praktikus tanácsokat és hasznos, hiteles információkat találhatnak a vízfogyasztással kapcsolatban, e mellett a motiváció fenntartásának érdekében a kihívás minden hetén újabb nyereményjátékot hirdetnek meg.

Az ajándékok megszerzéséhez nincs más teendő, mint csatlakozni az október 1-jén induló Aqua Challenge kihíváshoz a Facebookon és követni a játékszabályokat.

Az igazi nyertesek persze azok, akik bizonyítják maguknak, hogy képesek tenni az egészségükért azzal, hogy mindössze 30 napon át tudatosan fogyasztanak folyadékot, megfelelően hidratálják szervezetüket, így fokozzák teljesítményüket és kerülik a felesleges kalóriabevitelt. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a helyes táplálkozás, a megfelelő folyadékfogyasztás szerepét az egészségmegőrzésben.

Csatlakozzatok az október 1-jén indult Aqua Challenge kihíváshoz!!!

Forrás: https://mdosz.hu/

Scroll to Top