EFI hírek

Május 30-án újra indult Monorierdőn a „Cseperedő” Baba-mama Klub!

Hosszabb szünet után újra indult a „Cseperedő” Baba-mama Klub. Az első találkozáskor már kiderült, hogy az anyukák nagyon várták ezt az alkalmat és örültek a lehetőségnek, hogy két hetente hétfő délelőtt találkozhatnak a Monorierdőn a Gyermekorvosi Rendelőben. A kezdeményezést a helyi önkormányzat vezetése is támogatja, a szervezésben aktívan bekapcsolódott a védőnői hálózat és az EFI is.

Miért is jó a baba-mama klub?

Az anyukáknak jó, mert a baba-mama klub foglalkozások során kiszakadnak a mindennapos elszigetelődéből, közösségbe lehetnek és olyan emberekkel is találkozhatnak, akikkel megegyezik az érdeklődési körük. Megoszthatják a babákkal való tapasztalataikat és problémáikat, hasznos és praktikus tanácsokat ajánlhatnak egymásnak. A baba-mama klubokban sokszor értékes barátságok születnek, a gyermekek már a bölcsőde és az óvoda előtt megismerkedhetnek egymással, és a szerzett pozitív tapasztalataikat átvihetik az intézményekbe.

Ha kedvet kaptatok a baba-mama klub foglalkozásokhoz, ne féljetek belevágni, mert rengeteg pozitív élménnyel gazdagodhattok!

Scroll to Top