Egészség elvitelre

Figyelmetekbe ajánljuk az Egészség elvitelre című könyvet, mely a piacon egyedülálló interaktív egészségfejlesztő eszköz. Különleges felépítése miatt olvasható hagyományos módon, lineárisan és lapozgatós személyre szabott könyvként is. Utóbbi esetben az olvasó dönti el, milyen sorrendben kíván haladni az egyes fejezetekkel. Miközben játékos keretrendszere tudományos evidenciákon alapul, közvetlen hangvétele áthidalja az egészségfejlesztés területén rendszeresen fennálló kommunikációs korlátokat. Célközönsége elsősorban a 15–50 év közötti korosztály, ugyanakkor természetesen jó szívvel ajánljuk a játékosabb kedvű idősebb korosztálynak is.

A könyv tizenkét aktuális, sokakat foglalkoztató egészségügyi kérdéskört tár fel, a táplálkozástól, a mozgáson, stresszkezelésen át egészen a különböző addikciókig, mint pl. a dohányzás, alkoholfogyasztás, droghasználat, virtuális függőség, valamint a szűrővizsgálatok témaköreiben. A témákhoz tartozó önkitöltős kérdőívek kiértékelései pedig lehetővé teszik azt, hogy az olvasót a rá valóban jellemző részekhez irányítsa, és ezáltal választ kapjon azokra a kérdésekre, amelyek foglalkoztatják, egyúttal megoldási lehetőségeket kínálva az őt érintő rizikóállapotokra, problémákra.

A kiadványt a Semmelweis Egyetem Egészségfejlesztési Központja készítette. A fejezetekhez a jövőben a Semmelweis Egyetem honlapján elérhető, folyamatosan bővülő online háttértartalom is kapcsolódik majd.

A téma iránt érdeklődők bővebb információt találhatnak az alábbi linken:

Egészség Elvitelre
Forrás: https://semmelweis.hu/egeszsegfejlesztes/elvitelre/
Scroll to Top