Élelmiszerbiztonság kánikula idején!

„Megelőzhető” címmel indított kampányt a Nébih, hogy felhívja a figyelmet az élelmiszer-eredetű megbetegedések problémájára, melyek 70%-a háztartásokban történik, az élelmiszerek helytelen kezelése vagy tárolása miatt. Ezért ajánlom figyelmetekbe az alábbiakat:

Nagy melegben sajnos nagyobb az élelmiszerbiztonsági kockázat, és gyakoribbak a fertőzött, romlott élelmiszer miatti megbetegedések, rosszullétek (jellemzően hányás, hasmenés, gyomorfájdalom, szédülés, fejfájás, gyengeség).

Éppen ezért összeszedtünk pár gyakorlati tanácsot, hogy mire érdemes figyelni a kánikula idején.

Élelmiszer okozta megbetegedések megelőzése érdekében több hasznos higiénia tanácsot kaphattok az alábbi linken található videó megtekintése során. Érdemes megnézni!! https://greendex.hu/celkeresztben-az-elelmiszerbiztonsag/

Scroll to Top