Koronavírus elleni oltás a háziorvosi gyakorlatban

Dr. Keresztúri Imre háziorvos előadása

pályázat
Dr. Keresztúri Imre szakorvos előadása: Koronavírus oltás a háziorvosi gyakorlatban

Kedves Nézőink! A vírus elleni küzdelem fontos szakaszához érkeztünk, hiszen, ha korlátozott mértékben is, de elérhetővé váltak a vakcinák, és megkezdődött azok beadása. A védőoltásokról nagyon ellentétes vélemények alakultak ki a társadalomban, és az információk is sokféle módon jutnak el a lakossághoz. Dr. keresztúri Imre háziorvos az oltással kapcsolatos közérdekű információkat, valamint eddigi tapasztalatait szeretné megosztani Önökkel. A regisztrációra továbbra is van lehetőség, ha valaki fel szeretné venni az oltást, a vakcinainfo.gov.hu oldalon megteheti.

A vírus elleni küzdelem újabb szakaszához érkeztünk, hiszen, ha korlátozott mértékben is, de elérhetővé váltak a vakcinák, és megkezdődött azok beadása. A védőoltásokról nagyon ellentétes vélemények alakultak ki a társadalomban, és az információk is sokféle módon jutnak el a lakossághoz, és sokféleképpen vélekednek is róluk. 

Dr. Keresztúri Imre háziorvos az oltással kapcsolatos közérdekű információkat, valamint eddigi tapasztalatait szeretné megosztani Önökkel. A vakcina regisztrációra továbbra is van lehetőség, ha valaki fel szeretné venni az oltást, a vakcinainfo.gov.hu oldalon megteheti.

Scroll to Top