Mozgásélmény szenioroknak!

Kedves Nyugdíjas Követőink! Kedves Szépkorúak!

Az idősödéssel, a korral járó élettani változások, valamint betegségek és nem utolsósorban személyes életmódunk miatt kevesebbet mozgunk. Testtartásunk romlik, izomrendszerünk gyengül, az ízületi problémák egyre gyakoribbak. Fontos megtanulni, hogy pár egyszerű, gyakorlattal hogyan tehet kompenzálnunk a sok ülés túlterhelő hatását.

2022-ben is szeretnénk Mozgásélmény szenioroknak elnevezésű programsorozatra felhíni a figyelmüket, melyet a magyar Szabadidős Sportszövetség szervez.  A program online, és országosan elérhető. Célja, hogy online videósorozat formájában segítséget nyújtson a szenior korosztálynak a biztonságos otthoni sportolásban és a számukra teljesíthető gyakorlatok elvégzésében.

Tartalmaik előállításában szakértő oktatóink nyújtanak segítséget, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a szenior korosztály edzésben tartásával kapcsolatban. A Szépkorúak Sportfesztiválján évről évre lelkesen tartanak foglalkozásokat a szenior résztvevők számára, bátorítva és buzdítva őket a rendszeres testmozgásra.

Változatos órákkal, -kiemelten ügyelve a bemelegítés és a levezetésre- igyekeznek mozgással örömöt, fittséget és rendszert csempészni a hétköznapokba.

A mozgásórák fix időpontban érhetőek el honlapjukon, melyeken a részvétel ingyenes. Reggelente átmozgató, délutánonként pedig tematikus videókat teszünk közzé. A hangulat fokozása érdekében megtalálhatóak a repertoárban táncos és más egyéb izgalmas foglalkozások is.

A programban való részvétellel kapcsolatban könnyű az eligazodás. Az alábbi linken. 

https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/  megtalálható az órarend, és minden szükséges információ, és itt tudnak regisztrálni is.

Az órákkal kapcsolatos részletes leírásban megtalálható minden fontos tudnivaló (oktató, óra típus és szint, szükséges eszköz az órákhoz).

Regisztráljanak, próbálják ki!!!

Forrás: https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/

mozgás időseknek
Scroll to Top