Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Miért egészségesebb a kovászos kenyér?

2022.07.07. @ 5:00 du. - 6:00 du.

kovászos kenyér

Kovacsik Judit EFI munkatárs beszélget Csonka Timeával a kovásszal készült kenyér élettani hatásairól.

A kovász pusztán lisztből és vízből áll! A mikroorganizmusok a levegőből kerülnek e keverékbe és szaporodnak el benne a több órás-napos erjesztés során. A hosszú erjedési idő miatt, ezek a mikroorganizmusok megkezdik a tészta szénhidrát és fehérje összetevőinek lebontását.  Ez a kulcs! Ezért jóval könnyebb a kovászos kenyér megemésztése.

Részletek

Dátum:
2022.07.07.
Időpont:
5:00 du. - 6:00 du.

Helyszín

Facebook videó

Szervező

Kovacsik Judit mentálhigiénés szakember
Scroll to Top